Nyhedsbrev januar 2023

Året 2023 er godt i gang og I ønskes alle en rigtig glædeligt nytår. Vi håber det bedste for alle i dette nye år.

I mandags sendte vi kontingentopkrævninger ud for 2023, og der er allerede mange, der har betalt. Det er vi rigtigt glade for - og tak for det.

Vi har tidligere fortalt, at det det er svært at få arrangementer til at løbe rundt økonomisk på grund af, at vi er i Fællesrummet og ikke i Dansesalene. Det er ca. 50 manglende pladser pr. arrangement og dermed også manglende indtjening. Vi er endnu ikke i nød, men vi må passe lidt på pengene. Der mangler stadig svar om støtte fra Statens Kunstfond for i år. Det trækker ud på grund af folketingsvalget i november, hvilket betyder at finansloven ikke på plads endnu. Vi mener, at have hørt at der varsles besparelser indenfor kulturområdet, og vi holder vejret til der kommer besked.

I år, er det første år, hvor I ikke får medlemskort som I kender det. Der vil blive udsendt et medlemskort til udprintning på jeres mailadresse inden længe. Hvis I får problemer med dette, hører vi gerne fra jer - så skal vi nok hjælpe. Samtidigt siger vi tak til Sussi og Mogens for det kæmpe arbejde med medlemskortene, som de har lavet gennem mange år.

Vi starter jazzsæsonen næste fredag med Norbert Susemihl's Joyful Gombo, og må desværre meddele, at der udsolgt til denne koncert.

Den næste koncert er med Monique Thomas & Burich-l'Etienne New Orleans Ensemble.
Det er den 3. februar og billetsalget er allerede godt igang.
Du kan købe billet her: https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i29

Billetter til børnejazz den 15. februar bliver snart sat til salg.
Programmet til Jazzfesten i juni forventer vi er klar til offentliggørelse til generalforsamlingen i marts.
Hele årets program kan ses på hjemmesiden og det trykte program er gået i trykken og vi håber det er klar til uddeling næste fredag. Billetter til alle arrangementer vil løbende blive sat til salg.

Vi glæder os til at se jer i jazzklubben igen
På bestyrelsens vegne
Mange hilsner
Mette