Aktuelt

International Jazz Day - Livestream-fejring!

JazzDanmark fejrer International Jazz Day online!

"International Jazz Day skulle have være markeret med et heldagsarrangement i Tivoli, men bliver i stedet afholdt i baggårde og haver rundt omkring i hele Danmark. Gå ikke glip af den store fejring af jazzen nu på torsdag den 30. april hvor over ti orkestre vil give dig et skud aktuel dansk jazz, som du kan følge med i live fra sofaen."

Sådan skriver JazzDanmark i pressemeddelelsen på sin hjemmeside om online-fejringen af International Jazz Day nu på torsdag d. 30. april 2020 igennem hele dagen fra kl. 11 til sen aften. Og i disse tider med Corona-nedlukning af Danmark, kulturlivet og dermed også jazzkoncerterne bl.a. her i Gladsaxe Jazzklub, får vi med JazzDanmarks fejring af jazzdagen en herlig mulighed for at lytte til skøn jazz fra en række af de bedste danske jazzmusikere på denne mærkedag. Se programmet i billedet fra JazzDanmark nedenfor.

Gladsaxe Jazzklub ønsker sine medlemmer en festlig International Jazz Day!

Læs hele omtalen hos JazzDanmark her:
https://jazzdanmark.dk/artikler/international-jazz-day-markeres-med-koncerter-hele-landet

Og følg med i International Jazz Day's mange koncerter via JazzDanmarks Facebookside her:
https://www.facebook.com/JazzDanmark

Information - April 2020

Kære medlemmer og venner af Gladsaxe Jazzklub
 
I denne vanskelige Coronatid giver vi alle afkald på ting, der er væsentlige for menneskelig trivsel.
 
Vores aktions- og samværsniveau er blevet mindsket - og live-jazzens livgivende kilde må vi undvære for en længere periode.
 
Endnu værre er det for de musikere, der lever af at underholde os andre. Forhåbentlig kan samfundets seneste hjælpepakker være med til at understøtte dem. Vær opmærksom på, om der er steder, hvor I kan hjælpe, så vi også har et levende jazzmiljø at vende tilbage til, når vi er kommet gennem denne vanskelige tid.
 
Heldigvis sætter krisen også gang i kreativiteten med eksempelvis "Baggårdsjazz", som kan følges på Facebook. Og fortsat kan vi lytte til programmerne P8 Jazz og Radio Jazz.
 
Gladsaxe Jazzklubs bestyrelse har set i øjnene, at klubbens aktiviteter først vil kunne genoptages til september. Mange koncerter/events er således blevet aflyst - og årets generalforsamling er blevet udskudt. Som øvrige jazzklubber i landet følger vi opmærksomt signalerne fra de statslige og kommunale myndigheder. Og i samme øjeblik der bliver givet grønt lys, vil vi prompte invitere jer til herlig livemusik igen.
 
Indtil da må I passe godt på jer selv og jeres nærmeste.
 
m.v.h.
 
Ole Kjær
Formand for Gladsaxe Jazzklub
 

Nyhedsbrev - Marts 2020

Læs Gladsaxe Jazzklub's nyhedsbrev for Marts 2020 her

Nyhedsbrev - Februar 2020

Læs Gladsaxe Jazzklub's nyhedsbrev for Februar 2020 her.

Nyhedsbrev - januar 2020

Læs Gladsaxe Jazzklub's nyhedsbrev for Januar 2020 her.

Nyhedsbrev - December 2019

Læs Gladsaxe Jazzklub's nyhedsbrev for December 2019 her

Pages