Nyhedsbrev nr. 2 januar 2023

Rigtigt mange af jer har allerede fornyet jeres medlemsskab af Gladsaxe Jazzklub.

Desværre har det vist sig, at der har været problemer i forbindelse med udsendelsen af kontingentopkrævningerne. Mange har ikke modtaget den, eller ikke set den, fordi den er gået i SPAM filteret. Hvis ikke du har modtaget den, kan det være en god idé at se efter den i SPAMfilteret. Mailen med opkrævningen blev udsendt 2. januar i år. Hvis den ikke er der - så kontakt os for at modtage en ny.

Vi havde en festlig aften med Norbert Susemihl's Joyful Gombo den 13. januar og fik startet året på en dejlig måde.
Vores næste koncert er den 3. februar med Monique Thomas & Burich-l'Etienne New Orleans Ensemble. Der er desværre udsolgt til denne koncert.

Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev, så er jazzklubben i en situation, hvor vi skal passe lidt på pengene i kassen. Det betyder at vi har justeret priserne i baren. Det er længe siden de sidst er blevet justeret, og der har været store prisstigninger på vores indkøb i mellemtiden.

Der er generalforsamling den 10. marts og du kan erhverve dig adgang via dette link:

https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/signup/e38

Bemærk at der er tilmelding enkeltvis. Det er naturligvis gratis at være med til selve generalforsamlingen, men ønsker du sandwich, en drink og den efterfølgende musik, koster det Kr. 100,-. Orkestret, der skal spille efter generalforsamlingen, er Neanders. Du kan læse mere om dette skønne orkester på vores hjemmeside.
Vi glæder os til at se rigtig mange af jer fredag den 10. marts.

I vinterferien har vi traditionen tro et børnejazzarrangement i samarbejde med Telefonfabrikken. Det er den 15. februar kl. 15.00 og billetter kan købes her:

https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i35

Univers på Vers er dagens orkester, de spiller kvalitetsmusik i børnehøjde med underfundige tekster og finurlige rim. De har turneret i 15 år og har henrykket mange børn og barnlige sjæle. Clara Vuust er i front for dette orkester og om hendes stemme siges det, at den er klar som en frostklar morgen i februar. Vel mødt til en hyggelig eftermiddag.

På bestyrelsens vegne
Mange hilsner
Mette