Information - April 2020

Kære medlemmer og venner af Gladsaxe Jazzklub
 
I denne vanskelige Coronatid giver vi alle afkald på ting, der er væsentlige for menneskelig trivsel.
 
Vores aktions- og samværsniveau er blevet mindsket - og live-jazzens livgivende kilde må vi undvære for en længere periode.
 
Endnu værre er det for de musikere, der lever af at underholde os andre. Forhåbentlig kan samfundets seneste hjælpepakker være med til at understøtte dem. Vær opmærksom på, om der er steder, hvor I kan hjælpe, så vi også har et levende jazzmiljø at vende tilbage til, når vi er kommet gennem denne vanskelige tid.
 
Heldigvis sætter krisen også gang i kreativiteten med eksempelvis "Baggårdsjazz", som kan følges på Facebook. Og fortsat kan vi lytte til programmerne P8 Jazz og Radio Jazz.
 
Gladsaxe Jazzklubs bestyrelse har set i øjnene, at klubbens aktiviteter først vil kunne genoptages til september. Mange koncerter/events er således blevet aflyst - og årets generalforsamling er blevet udskudt. Som øvrige jazzklubber i landet følger vi opmærksomt signalerne fra de statslige og kommunale myndigheder. Og i samme øjeblik der bliver givet grønt lys, vil vi prompte invitere jer til herlig livemusik igen.
 
Indtil da må I passe godt på jer selv og jeres nærmeste.
 
m.v.h.
 
Ole Kjær
Formand for Gladsaxe Jazzklub