Nyhedsbrev august 2022

Vi håber I alle har haft en dejlig sommer og fortsat kan nyde det skønne vejr vi har i disse dage.
Selvom det har været sommer og sol, foregår der stadigvæk mange ting i bestyrelsen.
Der er sikkert nogle der har lagt mærke til, at der nu står Telefonfabrikken som lokation på vores arrangementer og desværre er det ikke fordi Dansesalene er blevet frigivet. Men vi har besluttet at fortsætte koncerterne om fredagen i Fællesrummet på Telefonfabrikken, hvor vi har adgang til køkken og hvor vi ikke skal flytte alle vores ting frem og tilbage mellem Hovedbiblioteket og Telefonfabrikken.
Vi har dog været rigtig glade for at være på Hovedbiblioteket, det er et godt lokale. Vi har været glade for det gode samarbejde vi har haft med kommunen og biblioteket. Vi har ligeledes været glade for samarbejdet med Magnes Madhus.
Du behøver altså ikke mere, at tage et rigtigt glas med hjemmefra og der vil også være salg af kaffe og kage i baren til fredagsarrangementerne.
Vi har igen måtte justere på priserne. Som vi alle kan mærke bliver alting dyrere og vi har været nødt til at regulere på både entre og prisen på mad. Vi har gjort det dyrere at komme til koncert for ikke medlemmer.
Vi har også ændret på tidspunkt og fremover vil koncerterne fredag være fra 19.30-22.30.

Inden vi starter med efterårets fredagsarrangementer er Jazzklubben at finde på Gladsaxe Budgetdag den 27. august. I Musiklunden kan du finde os med en bod. Elisabeth Børch er engageret sammen med Chris Tanner og Mads Søndergaard til at spille op til dans.

Første aften i efteråret er fredag den 15. september, hvor Mads Tolling Quartet gæster jazzklubben. Overskriften på aftenen er "Jazzviolinens mestre" og kvartetten består af fire særdeles kompetente musikere:
Mads Tolling (violin)
Jacob Fischer (guitar)
Mathias Petri ( bas)
Andreas Svendsen ( trommer)

Vores madlevendør serverer Italiensk porchetta med pastasalat og en salat med sommerkål i flere farver.

Den 23. september har vi et større arrangement på Grønnemoseskolen.
Leonardo Pedersens Jazzkapel fejrer 60 års jubilæum i år. Kapelmester Hans Leonardo er blevet 80 år her i sommer. Dette "almost big band" har igennem alle årene været kendt for deres gedigne swing musik ved utallige koncerter. Og er særdeles populært blandt swingdansere.
Der vil være salg af Otellolagkage og kaffe, baren vil være åben. Henrik Wolsgaard Iversen causerer med Hans Leonardo, og der vil være flere overraskelser. Billetsalget er startet.

Alle billetter til efterårets koncerter bliver nu sat til salg, undtagen til børnejazz i november.
Køb billetter her: https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event

Der er fortsat enkelte ledige værelser til Jazzweekenden på Gilleleje Strandhotel. Kom med til det skønneste hotel i den dejlige by Gilleleje og få en hyggelig weekend med masser af fremragende jazzmusik og fantastisk godt samvær.
Du kan læse mere om arrangementet her:
https://www.gladsaxejazzklub.dk/highlights/2022/jazzweekend-2022-l%C3%A6s-mere-her

Vi glæder os til at se jer til Swingende jazz på Telefonfabrikken.

På bestyrelsens vegne
mange hilsner
Mette Stevns