Nyhedsbrev - april 2022

  Gladsaxe Jazzklub
NYHEDSBREV

Det var en forrygende koncert med Dusty Rag Jazz Band den 25. marts, der var fuldt hus, og aftenen blev afsluttet med stående bifald. Den 5. april havde vi på Drop Inn på Telefonfabrikken koncert med Elisabeth Børch, Chris Tanner, Henrik Bay og Tomas Raae. En dejlig musikalsk aften, hvor der desværre ikke var så mange besøgende. Koncerterne i Drop Inn ikke så velbesøgte, som vi kunne ønske os. Grunden eller grundende er svære at finde. Udbudet af musik er meget forskelligt, og med stor bredde. Men måske har det noget at gøre med den overståede pandemi. Der er rigtig mange kulturelle tilbud i øjeblikket. Det er noget vi taler om i bestyrelsen.

Vores næste koncert er den 29. april og med Jazz Vegas, som er et herligt jysk orkester. Der er fortsat billetter til salg, og vi glæder os til endnu en dejlig aften på Hovedbiblioteket. Aftenens menu fra Magnes Madhus er ”Frilandsgris i gryde.”

Bestil billet her:
https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i14

Samtidigt sætter vi billetter til salg til de sidste 2 koncerter i foråret:

Den 4. maj får vi besøg af New Orleans Night. Det er Hans Knudsen og Morten Wittrock, der er i front. Det er tredje gang, de er programsat, men nedlukninger og sygdom har udsat denne koncert.
Bestil billet her:
https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i15

Den 20. maj slutter forårssæsonen på Hovedbiblioteket med verdensstjerner: Mads ”Mathias” Heise
Køb billet her:
https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i16

Programmet til Jazzfesten i juni vil snart blive offentliggjort.

Vi arbejder på endnu engang at byde på en jazzweekend i oktober på Gilleleje Strandhotel, og vi vil snarest vende tilbage med nyt om dette.

Fortsat god påske og på gensyn til liflig Jaaaaaaz

Med swingende hilsen

Mette Stevns
formand

 

Modtag ikke flere e-mails fra Gladsaxe Jazzklub
Denne e-mail er sendt fra ForeningsAdministrator.dk