Nyhedsbrev november 2022

Mørk og regnfuld er november, derfor er det særdeles velkomment med god swingende jazz, og det fik vi i den grad den 28. oktober med Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband

Igen havde vi alt udsolgt, og i den forbindelse ønsker vi meget, at du/I bestiller billet i forvejen. Vi kan ikke være flere i lokalet, og det er ikke rart at komme til en udsolgt koncert, og det er heller ikke nemt at afvise gæster der kommer. Men vi har ikke plads til flere, og vi bliver nødt til at lukke dørene, og sætte den røde lampe op.
Onsdag den 2. november havde vi en koncert med Jes Holtsø og Morten Wittrock. Med sig havde de også Søren Bøje på guitar, og Hans Knudsen var blandt publikum og gav et par numre firhændigt med Morten Wittrock. En dejlig aften på Telefonfabrikken.
Perioden siden sidste Nyhedsbrev sluttede med børnejazz søndag den 13. november med Yasmin Børneafro. Der var gang i både børn og barnlige sjæle til de afrikanske rytmer, og opmærksom lytning til den vigtige fortælling om venskaber og relationer.

Nu er der kun to koncerter tilbage i 2022.
Fredag den 25. november får jazzklubben besøg fra Silkeborg, når Red Hot Four+1 indtager scenen, anført af Steffen Juhl Hansen, som udover at være en dygtig jazzmusiker er kendt for sit mangeårige engagement i Riverboat Jazz Festival. Vi ser frem til en dejlig aften, og menuen denne aften står på Chili con Carne.
Du kan købe billet via dette link: https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i23

Den sidste koncert i 2022 er den 9. december, hvor vi skal byde velkommen tilbage til Swinging Sisters. De har tidligere fået taget på Telefonfabrikken til at løfte sig. Vi glæder os meget, og det er samtidigt den sidste koncert, som er flyttet på grund af restriktioner under corona pandemien. Menuen er stegte andelår med tilbehør.
Du kan købe billet via dette link: https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i24

I bestyrelsen er vi meget tæt på at være færdige med planlægning af koncerterne i 2023, og programmet bliver offentliggjort den 9. december.

Bestyrelsen har haft et arbejdsseminar, hvor vi har ændret lidt på fordelingen af de praktiske og administrative opgaver. Vi har fundet løsninger, der kan fungere til næste generalforsamling, og blandt andet har personer udenfor bestyrelsen sagt ja til at hjælpe med udvalgte opgaver.
Vi nåede at tale om fremtiden for klubben. Det vil vi løfte sløret for til generalforsamlingen i marts måned. Vi arbejder uden tøven videre med det formål at arrangere gode, velklingende og swingende jazzkoncerter - gerne med et tvist. 

Med venlig hilsen

Gladsaxe Jazzklub
Mette Stevns