Nyhedsbrev oktober 2022

Så fik vi startet efterårssæsonen i Jazzklubben - og hvilken start: Tre dejlige koncerter, og en skøn jazzweekend.

Først en udsolgt koncert med Mads Tolling Quartet. Og vi er tilbage på Telefonfabrikken i Fællesrummet. Der er lidt mindre plads end på biblioteket, og dermed lidt tættere. Stemningen var i top, og musikken swingede.
Ugen efter havde vi Jubilæumskoncert for Leonardo Pedersens Jazzkapel. Det var en rigtig fin aften med fødselsdagssang, Henrik Wolsgaard og Hans Leonardo i samtale, bobler og masser af dans. Tak til alle, der var med til gøre aftenen til en fantastisk festligt aften.
Allerede om mandagen havde vi en udsolgt koncert i Drop Inn med Cathrine Legardh, der tog os med i Monica Zetterlund’s univers. En magisk aften.

I weekenden var der Jazzweekend på Strandhotellet i Gilleleje. Hotellet var fyldt med glade jazztoner, skøn mad og jazzgæster, der hyggede sig, og der blev danset igennem. Vejret var dejligt efterårsvejr med sol og skyer, lige til en tur langs stranden.

Det næste arrangemenet er med Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband

Det er fredag den 28. oktober kl. 19.30. Billetsalget er startet, og godt igang.

På Intimscenen er det næste arrangement den 2. november kl.20 med Jes Holtsø og Morten Wittrock.
Desværre kan vi ikke denne aften være i Drop Inn, men vi arbejder på en anden løsning - og koncert skal der nok blive. Så hold dig ikke tilbage med at købe billet til de kommende arrangementer.

Billetter til efterårets koncerter kan købes via dette link
https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event

Den 13. november kl. 15 er der børnejazz med Yasmin Børneafro. Billetter kan nu købes via dette link
https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i26
Der er gratis adgang for voksne, mens det koster 30. kr pr. barn. For denne beskedne pris får man en Haloween tallerken og en juice.

Desværre er der ikke noget betalingslink via hjemmesiden, fordi vi aktuelt ikke har nogen, der kan lægge det ind. Som du kan læse nedenunder arbejder bestyrelsen på at finde en løsning.

I bestyrelsen er vi i gang med planlægning af 2023, og programmet bliver offentliggjort den 9. december. Bestyrelsen har i næste uge et arbejdsseminar, hvor vi skal drøfte arbejdsfordelingen, fremtiden og visioner. I vil kunne læse nærmere i næste Nyhedsbrev.
Vi har fornyet aftalen med Gladsaxe Kommune om økonomisk støtte. En aftale, der gælder de næste fire år. Det er kæmpe stort, og vi er meget glade. Vi har på denne baggrund ansøgt Statens Kunstfond, hvor vi ikke har fået svar tilbage endnu. Den økonomiske støtte er utrolig vigtig, hvis vi skal fortsætte med at arrangere vores koncerter på et højt musikalsk niveau.
Vi har ansøgt kommunen om tilladelse til at afholde Jazzfesten i juni, og vi glæder os til at kunne offentliggøre tid og sted. De første forhåndsaftaler med musikere er allerede lavet.

Vel mødt i Jazzklubben og god efterårsferie

Gladsaxe Jazzklub
Mette Stevns
Bestyrelsen

 

 

Hent som PDF: