Nyhedsbrev september 2022

Om 3 dage har vi vores første koncert i efteråret og vi glæder os meget til at starte igen efter en dejlig sommer.
Desværre blev Musiklunden, der er Gladsaxe Jazzklubs plads til Budgetdagen i Gladsaxe aflyst i år på grund af regnvejr. Men andre dele af dagens festligheder blev gennemført, og solen tittede da også frem hen på eftermiddagen.

På fredag, den 16. september, har vi fornøjelsen at byde velkommen til Mads Tolling Quartet. Der er kun to billetter tilbage, men uden spisning, så skynd dig, hvis du skal opleve denne koncert.

Allerede ugen efter, fredag den 23. september, er vi på banen igen, og denne gang skal vi fejre et 60 års jubilæum. Tænk bare - 60 år. Der har naturligvis været udskiftninger i orkestret undervejs, men kapelmesteren er den samme. Hans Leonardo står i spidsen for Leonardo Pedersens Jazzkapel, og vi siger velkommen til en skøn aften.
Der er stadig mulighed for at købe billet.

Mandag den 26. september får vi besøg af en af Danmarks bedste jazzsangerinder. Cathrine Legardh kommer med sin trio til en intimkoncert i Drop Inn, hvor hun fortolker sange af den kendte svenske sangerinde Monica Zetterlund.

Derefter går det rask afsted med den ene dejlige koncert efter den anden, og alle billetter er sat til salg. Undtaget er dog børnejazz søndag den 13. november. Der bliver snart åbnet for denne.
Køb billetter her.

Om små 4 uger, fra fredag den 7. til søndag den 9. oktober, er der nogle, der skal til en fantastisk jazzweekend på Hotel Strand i Gilleleje. Den gode nyhed er, at der er to dobbeltværelser ledige endnu, så skynd dig, hvis du har lyst til at deltage i dette arrangement. Det er ren luksus på dette dejlige hotel, som er kendt for den gode forplejning, og til en særdeles rimelig pris. Weekenden er fuld af god swingende dansevenlig jazzmusik.
Se nærmere på vores hjemmeside.
Du kan tilmelde dig her.

Om bestyrelsen og vores arbejde kan vi sige, at vi arbejder ufortrødent videre med vores plan om at skabe gode koncerter i klubben, og udvikle vores samarbejde i bestyrelsen. Næste års program er tæt på at være færdigt.

Kirsten Lykke Knudsen har ønsket at træde ud af bestyrelsen som suppleant, vi siger mange tak for indsatsen til Kirsten og ønske hende god vind fremover..

På snarligt gensyn

Mette Stevns
Bestyrelsen
Gladsaxe Jazzklub
  Modtag ikke flere e-mails fra Gladsaxe Jazzklub
Denne e-mail er sendt fra ForeningsAdministrator.dk

 

Hent som PDF: