Glædelig Jul 2021

NYHEDSBREV

December 2021
 
Vi nærmer os hastigt juleaften, og meteologerne har sat os i udsigt, at julen bliver hvid. Det kan vi glæde os til. Måske kommer der så meget sne, at vi kan opleve børn og barnlige sjæle lave sneboldskampe, bygge snemænd og få røde kinder.
 
Vi sluttede vores efterårsprogram fredag den 11. december med ”AK and all that Jazz”. Der var udsolgt til koncerten, men ikke alle dukkede op - måske på grund af sygdom - eller bekymring for udvikling af corona, og det stigende smittetal. Det var en fin aften med skøn musik og dejlig stemning. Vi kom rundt i mange musikalske hjørner, og orkestret sluttede af med klassikeren "Glemmer du", hvor der blev nynnet med rundt om ved bordene.
 
Tak for et dejligt og travlt efterår. Vi har haft 12 meget forskellige koncerter i jazzklubben siden den 10. september, hvoraf de 8 har været udsolgt. Tusind tak for opbakningen, der altid er til vores arrangementer.
 
Vi har tidligere redegjort for de udfordringer bestyrelsen har stået med i dette efterår. Og de blev da ikke mindre hen mod slutningen af året. Vi har været ramt af sygdom og her senest har flere i bestyrelsen været ramt af corona. Heldigvis ikke alvorligt, men nok til at sætte os lidt tilbage, i forhold til at gøre det, vi så gerne vil for jazzklubben. Det er blandt andet gået udover hjemmesiden, men vi har fået midlertidig hjælp fra Tom Skovgaard, der tidligere har siddet i bestyrelsen - en stor tak skal lyde til Tom.
 
Vi fortsætter ufortrødent vores arbejde. I starten af det nye år, sender vi opkrævning af kontingent ud. Ligeledes sætter vi billetter til salg i vores nye administrationssystem, der allerede huser medlemslisten. Det er planen, at dette skal ske 14 dage før det første arrangement. Men grundet corona restriktionerne, er der sået tvivl om hvorvidt vores første arrangement, som er planlagt til den 20. januar i 2022, kan gennemføres. Det ved vi først i starten af året. Vi send er en nyhedsmail ud når billetterne bliver sat til salg.
 
Der kommer et nyhedsbrev i starten af januar, hvor vi vil præsentere en del af programmet for 2022. Indtil regeringens pressemøde blev der arbejdet på højtryk med at lave aftaler med orkestre, men vi holder lige vejret - og en pause. Foreløbigt lever vi op til vores ønske om at arrangere jazzmusik med musikalsk bredde, og musikalske udfordringer. Der er lavet aftaler med alle orkestre, der fik aflyst en koncert under corona.
 
Vi håber at kulturen ikke skal være nedlukket i lang tid, så vi igen kan mødes i godt samvær, og håber, at alle kommer til at fejre højtiden med familie og venner.
 
På vegne af bestyrelsen ønsker jeg alle en glædelig jul og et godt nytår.
Mette