New Orleans Night

onsdag, 4. maj 2022 - 20:00

Tilmelding til arrangementet er åbnet. Se link nedenfor.
 

Glæd jer til New Orleans Night med Morten Wittrock og Hans Knudsen

Hans Knudsen og Morten Wittrock er begge meget begejstrede og inspireret af musikken fra New Orleans, men med hver sin tilgang. Morten er mere rocket (Fats Domino og Jerry Lee Lewis), hvor Hans er mere ”Jazzet”.
De er dog helt enige om James Booker og Professor Long Hair. Så der kan helt bestemt forventes, at der bliver spillet New Orleans Honky Tonk Piano.
Medmusikanter denne aften er Jesper Dukholt på saxofon, Kaspar Lindhardt på bas og Marco Diallo på trommer.
Alt i alt en aften hvor det bliver svært at sidde stille........

Hans Knudsen er kendt både i jazz- og blueskredse som en yderst kompetent og bredt stilmæssigt funderet pianist og sanger. Han har bl.a. otte års turnévirksomhed med sangerinden Lillian Boutté i bagagen. Hans særlige interesse for den piano-baserede boogie-woogie, blues og jump, gjorde at Hans Knudsen skiftede hovedinstrument fra banjo til piano i løbet af 1970’erne. I 2014 modtog Hans Knudsen prisen som “Årets danske bluesnavn” for sin “… mangeårige indsats på den danske og internationale blues scene…”.

Morten Wittrock er pianist, sanger, komponist og producer. Morten Wittrock har blandt andet skrevet sange til, og arbejdet med en lang række danske kunstnere. Han har været professionel musiker siden sit 18. år, og er I Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af CD’er I Danmark og i USA. Han har som producer flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Modtog i 2014 prisen  ” Old Time Country Music Hall of Fame’s Award”: Årets Rockabilly Album i USA.

Priser:
- entré medlem: 90 kr.
- entré ikke-medlem: 120 kr.
- entré medlem i entrésamarbejdet: 90 kr.

Gladsaxe Jazzklub får tilskud fra Telefonfabrikkens Eventpulje til koncerterne i Drop Inn.

Lokation: Telefonfabrikken, Drop Inn

Tilmelding åben indtil: onsdag, den 4/5 kl. 12

Dørene åbnes: 
19.30
Musikken starter: 
20.00, slutter 22.00
Besætning: 

Hans Knudsen (piano og vokal)
Morten Wittrock (piano og vokal)
Jesper Dukholt (saxofon)
Kaspar Lindhardt (bas)
Marco Diallo (trommer)