HP Lange Big Gumbo

fredag, 24. maj 2024 - 19:30

HP Lange Big Gumbo

Velkommen til en ganske særlig aften i jazzklubben. Ikke bare skal vi høre et fantastisk bluesorkester, men vi skal også smage orkesterlederens hjemmelavede mad.
HP Lange elsker at lave mad. I midten af 90'erne boede han i New Orleans og udover at spille musik, lærte han at lave retterne Gumbo og Jambalaya. HP tilbyder at kokkerere en Gumbo til os denne aften, og han har store gryder.
Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til, og det man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo - umiskendeligt blues, men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.
HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene, og hans udgivelser har været nomineret til et væld af Danish Music Awards – tre har taget prisen. Han har haft et langvarigt samarbejde med bl.a Troels Jensen og Hugo Rasmussen.
I 2019 blev bandnavnet som naturlig udvikling af musikken til "HP Lange Big Gumbo" og udgivelsen ”I feel fine” fra 2019 modtog en Danish Music Award – for bedste blues album,
ligesom orkestret var nomineret til Blues live prisen.

Dagens menu: HP Lange Gumbo

 

Dørene åbnes: 
18.15 for mad, 19.15 for koncerten
Musikken starter: 
19.30
Medlemspris: 
110 kr.
Entre: 
160 kr.
Bestil spisning inden: 
mandag, 20. maj 2024
Besætning: 

HP Lange – Guitar/banjo/vokal
Dave Stevens – Bas
Niels Bonefaas – Fiddle/banjo
JK Dam Pedersen - Trommer