Holtsø & Wittrock

onsdag, 2. november 2022 - 20:00

Det er originalmusik og stilen er blues, rock og soul.
Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.
Sammen står Jes Holtsø og Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet. Musikken leder tankerne hen på det bedste indenfor blues, rock og soul. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

Jes Holtsø.
Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. Charmen er ikke blevet mindre med årene, og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted er han klar til at levere en solid preformens.

Morten Wittrock.
Er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. De mødte hinanden, da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR’s ”Talent 2009”. De har arbejdet sammen siden og udgav deres 10 års jubilæums single i 2020.
 

Priser:
- entre medlem: 80 kr.
- entre ikke-medlem: 120 kr.
- entre medlem af entresamarbejdet: 80 kr.

Lokation: Telefonfabrikken, Intimscenen

Tilmelding åben indtil: onsdag, den 2/11 kl. 12

Dørene åbnes: 
19.30
Musikken starter: 
20.00, slutter 22.00
Besætning: 

Jes Holtsø (vokal)
Morten Wittrock (keys og vokal)
Søren Bøje (guitar)