Aktuelt

Koncert med Hymner og Ukrudt 16. maj 2024

Hovedbiblioteket torsdag den 16. maj kl. 20.00

Hymner & Ukrudt” er kvartetten, der hylder det legendariske samarbejde mellem forfatter/komponist Benny Andersen og troubadour Povl Dissing – et samarbejde, der nok må betegnes som noget helt særligt i dansk musik og lyrik.

Hymner & Ukrudt” spiller det kendte og elskede repertoire og publikum vil opleve evergreens som “Svantes Lykkelige Dag” og “Aftentur med Rosalina”.

I front – Rasmus Dissing…ja, efternavnet taler for sig selv. Rasmus er vokset op med sin fars fortolkninger, men står nu frem med sin helt egen personlige stil og stemme.

Ved klaveret – Henrik Gunde. Uden sammenligning Danmarks mest kreative- og humørfyldte pianist. “Gunde” tilføjer netop den humor og finurlighed som passer så fortrinligt til melodierne.

Og sidst men ikke mindst den “originale rytmegruppe” Jens Jefsen & Morten Lund. De to optrådte med Dissing/Andersen i årtier, og har sammen udviklet en helt unik akkompagnementsstil

Forvent genkendelsens glæde, men forvent også helt nye farver og nuancer i det elskede repertoire.
 

Besætning:

Rasmus Dissing – vokal
Henrik Gunde – piano
Jens Jefsen – bas
Morten Lund – trommer

Godt nytår

Gladsaxe Jazzklub ønsker alle medlemmer og gæster en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
2023 har været endnu et magisk jazzår, med mange spændende koncerter og oplevelser. Tak til alle som har medvirket til at gøre året fantastisk, arbejdet som frivillig, leveret skøn musik eller gæstet jazzklubben til vores koncerter.
Programmet for 2024 er lagt på hjemmesiden, og billetsalget er åbnet for første halvår. Dog mangler der billetter til koncerten med Dissing, Jefsen, Gunde og Lund den 16. maj. De kommer på lige efter nytår.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i det nye år og vores første koncert er mandag den 15. januar kl. 20.00 på Intimscenen, hvor Sahra da Silva og Hans Knudsen vil trylle med vokal og klaver. Vi glæder os til at starte året med en blå tone blues med mere.

Billetter kan købes her

https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event

 

 

 

 

Program efterår 2023

Hermed programoversigt for efteråret 2023. Du kan også se den som pdf ved at trykke på nedenstående.

Gladsaxedagen den 26. august

Den 26. august er der Gladsaxedag. I den anledning er Gladsaxe Jazzklub at finde på Musiktorvet foran Gladsaxe Rådhus sammen med tre andre foreninger.
Vi kan med stor glæde præsentere Hans Knudsen Festival Jazzband. Hans kommer med et fantastisk hold bestående af garvede blues musikere:
Hans Knudsen – piano og sang
Ronny Boysen – guitar
Kasper Lindhardt – bas
Carsten Milner – trommer
Bandet spiller kl. 15.30 og du kan se hele programmet for Gladsaxedagen ved at downloade nedenstående pdf

 

Program for Jazzfest i Gladsaxe fredag den 9. juni til søndag den 11. juni 2023

Program for Jazzfest i Gladsaxe fredag den 9. juni til søndag den 11. juni 2023

Fredag den 9. juni:

Kl. 10.30-11.30 Børnejazz
Martini´s for børn

Kl. 15.00-16.45 Mukherjee Blues

Kl. 17.30-19.30 Sahra da Silva

Lørdag den 10. juni:

Kl. 13.00-14.45 Zebrass

Kl. 15.30-17.15 Kjeld Lauritzen feat. Niels HP

Kl. 18.00-19.45 Louisiana Jazzband og Daimi

Søndag den 11. juni:

Kl. 12.00-13.00 Børnejazz
Tuesday Night Brass Band

Kl. 14.00-16.00 Emil Otto & his Orchestra

 

 

 

Hent som PDF: 

En hyldest til berømte sange fra film og musicals

En hyldest til berømte sange fra film og musicals”

Den 22. maj kl. 19.00 er der en unik chance for at opleve en underholdende livekoncert med The Copenhagen Jazz Group i Bibliografen, Bagsværd Hovedgade 116 P, 2880 Bagsværd. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Gladsaxe Jazzklub.

Koncerten er en hyldest til de mange berømte sange brugt i film og musicals fra 20’erne til i dag, og består af nye arrangementer af berømte jazzstandards af komponister som Cole Porter, Nat King Cole, Richard Rodgers, Jimmy Dorsey, George Gershwin og Burt Bacharach og udødeliggjorte af blandt andre Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Natalie Cole, Chet Baker, Julie London, Charlie Parker og Miles Davis, samt nutidige musikere som Diana Krall og Lady Gaga.

Sangene i koncerten sammenkædes med små korte historier og sjove anekdoter fra de film og musicals de stammer fra.

Koncerten havde snigpremiere for 170 entusiastiske publikummer i Gentofte arrangeret i samarbejde med Gentofte Jazzklub, og efterfølgende officiel premiere i København, arrangeret i samarbejde med Jazzhus Montmartre og Paradise Jazz. I Gentofte fik koncerten følgende anmeldelse: The Copenhagen Jazz Group optrådte med deres herligt humørsmittende hyldes til kendte sange fra film og musicals, for et meget begejstret publikum i Gentofte Kino. Gruppens fantastiske og charmerende sangerinde og professionelle musikere fortolkede film- og musicalsange fra 1920 til i dag”.

Efter koncerter i bl.a. Storkøbenhavn, Horsens, Vig og Frederikssund kommer koncerten nu til Bagsværd.

Videoklip fra tidligere biografkoncerter: “Avalon” https://youtu.be/qw9yQmSZusE ”Autumn Leaves”, https://youtu.be/uPdUpxRH_kA ”Running Wild”, https://youtu.be/3_2e_1-BPMU  “My Heart Belongs To Daddy”, https://youtu.be/nFIbXyX28-M

The Copenhagen Jazz Group består af 6 erfarne musikere fra det danske jazzmiljø: Marianne Cæcilia Eriksen (sopransax, altsax, fløjte), Randi Holum Jeppesen (trompet, flygelhorn), Karoline Leistiko (vokal & speak), Steffen Bruun (guitar & speak), Henrik Mathiasen (kontrabas) og Thomas Metcalf (trommer).

Praktisk information: Billetpris: kr. 150,-. Rabatpris til medlemmer af Gladsaxe Jazzklub: kr.125,-. Billetterne bestilles på https://billet.bibliografen.dk/billetter/30307/113938?org=115 og rabatten tildeles ved afhentning og fremvisning af medlemskort i Bibliografens billetsalg. Der vil være en kort pause i koncerten, hvor publikum kan købe øl, vin og vand i foyeren.

 

Nyhedsbrev nr. 2 januar 2023

Rigtigt mange af jer har allerede fornyet jeres medlemsskab af Gladsaxe Jazzklub.

Desværre har det vist sig, at der har været problemer i forbindelse med udsendelsen af kontingentopkrævningerne. Mange har ikke modtaget den, eller ikke set den, fordi den er gået i SPAM filteret. Hvis ikke du har modtaget den, kan det være en god idé at se efter den i SPAMfilteret. Mailen med opkrævningen blev udsendt 2. januar i år. Hvis den ikke er der - så kontakt os for at modtage en ny.

Vi havde en festlig aften med Norbert Susemihl's Joyful Gombo den 13. januar og fik startet året på en dejlig måde.
Vores næste koncert er den 3. februar med Monique Thomas & Burich-l'Etienne New Orleans Ensemble. Der er desværre udsolgt til denne koncert.

Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev, så er jazzklubben i en situation, hvor vi skal passe lidt på pengene i kassen. Det betyder at vi har justeret priserne i baren. Det er længe siden de sidst er blevet justeret, og der har været store prisstigninger på vores indkøb i mellemtiden.

Der er generalforsamling den 10. marts og du kan erhverve dig adgang via dette link:

https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/signup/e38

Bemærk at der er tilmelding enkeltvis. Det er naturligvis gratis at være med til selve generalforsamlingen, men ønsker du sandwich, en drink og den efterfølgende musik, koster det Kr. 100,-. Orkestret, der skal spille efter generalforsamlingen, er Neanders. Du kan læse mere om dette skønne orkester på vores hjemmeside.
Vi glæder os til at se rigtig mange af jer fredag den 10. marts.

I vinterferien har vi traditionen tro et børnejazzarrangement i samarbejde med Telefonfabrikken. Det er den 15. februar kl. 15.00 og billetter kan købes her:

https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i35

Univers på Vers er dagens orkester, de spiller kvalitetsmusik i børnehøjde med underfundige tekster og finurlige rim. De har turneret i 15 år og har henrykket mange børn og barnlige sjæle. Clara Vuust er i front for dette orkester og om hendes stemme siges det, at den er klar som en frostklar morgen i februar. Vel mødt til en hyggelig eftermiddag.

På bestyrelsens vegne
Mange hilsner
Mette

 

Nyhedsbrev januar 2023

Året 2023 er godt i gang og I ønskes alle en rigtig glædeligt nytår. Vi håber det bedste for alle i dette nye år.

I mandags sendte vi kontingentopkrævninger ud for 2023, og der er allerede mange, der har betalt. Det er vi rigtigt glade for - og tak for det.

Vi har tidligere fortalt, at det det er svært at få arrangementer til at løbe rundt økonomisk på grund af, at vi er i Fællesrummet og ikke i Dansesalene. Det er ca. 50 manglende pladser pr. arrangement og dermed også manglende indtjening. Vi er endnu ikke i nød, men vi må passe lidt på pengene. Der mangler stadig svar om støtte fra Statens Kunstfond for i år. Det trækker ud på grund af folketingsvalget i november, hvilket betyder at finansloven ikke på plads endnu. Vi mener, at have hørt at der varsles besparelser indenfor kulturområdet, og vi holder vejret til der kommer besked.

I år, er det første år, hvor I ikke får medlemskort som I kender det. Der vil blive udsendt et medlemskort til udprintning på jeres mailadresse inden længe. Hvis I får problemer med dette, hører vi gerne fra jer - så skal vi nok hjælpe. Samtidigt siger vi tak til Sussi og Mogens for det kæmpe arbejde med medlemskortene, som de har lavet gennem mange år.

Vi starter jazzsæsonen næste fredag med Norbert Susemihl's Joyful Gombo, og må desværre meddele, at der udsolgt til denne koncert.

Den næste koncert er med Monique Thomas & Burich-l'Etienne New Orleans Ensemble.
Det er den 3. februar og billetsalget er allerede godt igang.
Du kan købe billet her: https://medlem.gladsaxejazzklub.dk/event/details/i29

Billetter til børnejazz den 15. februar bliver snart sat til salg.
Programmet til Jazzfesten i juni forventer vi er klar til offentliggørelse til generalforsamlingen i marts.
Hele årets program kan ses på hjemmesiden og det trykte program er gået i trykken og vi håber det er klar til uddeling næste fredag. Billetter til alle arrangementer vil løbende blive sat til salg.

Vi glæder os til at se jer i jazzklubben igen
På bestyrelsens vegne
Mange hilsner
Mette

Pages