Jazz i Gilleleje - LØRDAG

Lørdag, 6. oktober 2018 - 18:00

DETTE er en del af JAZZ i Gilleleje - LØRDAG AFTENS ARRANGEMENT  

               

Tobacco N’Orleans-jazz, ragtime,  country-blues, skiffle, gospel  … og lidt irsk
Tobacco startede i efteråret 2001 og har siden da spillet et hav af koncerter i jazzklubber og under festivaler i Danmark. Bandet spiller traditionel amerikansk musik fra dengang bedstemor var en værre én. Gamle numre genfortolkes med masser af energi, og man kan i det hele taget aldrig vide, hvad der sker, når kvintetten først står på scenen.  
Besætning: Morten Hansen, guitar og vokal;  Jesper Andersen, klaver og harmonika; Ronni Hauptman, vaskebræt og vokal; Sine Bach Rüttel, banjo og vokal og Rasmus Nissen, kontrabas og vokal.
Strengeleg  og streng alvor Violinist Kristian Jørgensen causerer og spiller
Selv om violinen ikke er blandt de mest anvendte instrumenter inden for jazzmusik, har der dog gennem tiderne været musikere, der har formået at få strengene til at swinge. Violinspillets danske kongerække rummer navne som Svend Asmussen, Finn Ziegler m.fl. – og siden 1980’erne har Kristian Jørgensen på fornemste vis opdateret den ædle kunst. Kristian begyndte at spille violin, da han var 8 år. Nu har han rundet de 50 og har en hel del at kunne fortælle.
Det er med stor glæde, at Gladsaxe Jazzklub kan tilbyde endnu en jazzweekend  – men denne gang i nye rammer. Vi holder fast i selve konceptet efter syv års  gode erfaringer på den vestsjællandske landevejskro i Bromølle. Nu rykker vi til Nordkysten, hvor vi har booket os ind  på Hotel Gilleleje Strand: Fredag 5. – søndag 7. oktober 2018

 

Program

Kl. 18.00-20.00  Middag med 3-retters menu samt kaffe/te

Kl. 20.00-23.00  Koncert: Tobacco

Sted: Hotel Gilleleje Strand, Vesterbrogade 4 B, 3250 Gilleleje

 

Pris: 345,- kr. 

 

Entre: 
345 kr.