Intimscenen / Jakob Dinesen Quartet

tirsdag, 2. oktober 2018 - 20:00
Jakob Dinesen er en af dansk jazz fremmeste saxofonister. Han har spillet med bl.a. Thomas Helmig, Thomas Blachman, Kira Skov, Jakob Bro, Ole Fessor Lindgreen og Hugo Rasmussen. Han har også gjort sig heldigt bemærket som både komponist og kapelmester for egne orkestre. I alle tilfælde bevæbnet med en virtuost spillet tenorsaxofon.
 
Jakob er ikke bare inspireret af saxofon-koryfæer som Ben Webster og Stan Getz, men han er også sin helt egen: en saxofonist med et meget personligt udtryk, der nok emmer af referencer, men også af en særegen ro og værdighed. Han har modtaget Bent Jædig-prisen, Palæ Bar-prisen, Walter Klæbellegatet og årets bedste jazz-udgivelse kåret af kritikerne af Jazz-Special inden for de seneste tre år.
 
Jakob Dinesen har samlet et nyt band i begejstring over den energi, han har fundet i den helt unge generation af jazzmusikere. Han føler sig således glædeligt udfordret af tre unge fantastiske talenter, og deres helt friske ideer om, hvad Dinesens musik kan og vil. Generationskløfterne samles til tidløs jazz.
 
Sted: Café Drop Inn/Kulturhus Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Dato: Tirsdag d. 2. oktober 2018 kl. 20 - 22.

Dørene åbnes: 
19:30
Musikken starter: 
20:00
Medlemspris: 
50 kr.
Entre: 
80 kr.
Besætning: 
Jakob Dinesen, sax;
Jacob Artved, guitar;
Felix Moseholm, bas;
Malte Arndal, trommer.