Elisabeth Børch / Henrik Bay Duo / Intimscenen

mandag, 4. november 2019 - 20:00
Elisabeth Børch / Henrik Bay Duo
 
Glæd jer til en aften på Gladsaxe Jazzklub’s Intimscene med disse to skønne musikere – sangerinde Elisabeth Børch og guitarist Henrik Bay!
 
Elisabeth Børch er vokset op i en familie af klassiske musikere, men de seneste 5 år er hun sprunget ud som en fuldblods jazz'n blues-sanger, og har gjort et stort indtryk i jazzmiljøet i København og Skandinavien. Hun er desuden en af fanebærerne bag den årlige New Orleans-parade på Copenhagen Jazz Festival.
 
Henrik Bay er en af dansk jazz' bedste guitarister, og gennem sin karriere har han bl.a. spillet og indspillet med Jesper Thilo, Ann Farholt, Otto Brandenburg, Sylvia Vrethammar, Lill Babs, Putte Wickman, Niels "Flipper" Stuart og mange andre. Henrik Bay spiller i dag fast med i Chris Tanner 's Trio og er husguitarist på Cafe Intime.
 
Som duo bringer Elisabeth og Henrik det bedste frem i hinanden. Publikum kan se frem til en nærværende og underholdende aften, som vil byde på en bred vifte af både danske og internationale jazz klassikere fra Karen Jönsson til Bessie Smith.
 
Sted: Café Drop Inn/Kulturhus Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg
 
Dato: Mandag d. 4. november 2019 kl. 20 - 22.
 
Dørene åbnes: 
19:30
Musikken starter: 
20:00
Medlemspris: 
50 kr.
Entre: 
80 kr.
Besætning: 

Elisabeth Børch (vokal);
Henrik Bay (guitar).