Amati og Dorado Schmitt Quintette

fredag, 11. februar 2022 - 20:00
 
Information om billetter og priser følger .. 
 
 
Den 11. februar skal vi opleve Gypsy Jazz i verdensklasse. Det er ingen overdrivelse når Amati og Dorado Schmitt Quintette står på scenen.
 
Der opstår en nærmest magisk stemning når den franske Gypsy Jazz guitarist, violinist og vokalist Dorado Schmitt sammen med sin søn gúitarvirtuosen Amati Schmitt (solo- og rytmeguitar), spiller den fængslende musik inspireret af Django Reinhardt. Rytmegruppen består af Francko Mehrstein (rytmeguitar), Gino Roman (kontrabas) og Esben Strandvig (rytmeguitar).
 
Dorado Schmitt kommer fra en gammel Sinti sigøjner slægt, hvor Gypsy Jazz er en integreret del af hverdagslivet, og hvor det at spille musik, er ligeså naturligt som at trække vejret. I en alder af syv år lærte Dorado at spille af hans meget ambitiøse far. Siden har Dorado Schmitt været i den absolutte elite inden for Gypsy Jazz genren.
 
Orkestret har flittigt besøgt Danmark gennem de sidste 10 år og spillet for fulde huse rundt i Danmark. Vi er stolte af at kunne præsentere dette fantastiske orkester i Gladsaxe Jazzklub.
 

Information om billetter og priser følger .. 
 

Dørene åbnes: 
19:30 - 18:30 for spisning
Musikken starter: 
20:00
Bestil spisning inden: 
mandag, 7. februar 2022