AK and All That Jazz feat. Henrik Bolberg & Mads Hyhne

fredag, 10. december 2021 - 20:00

AK and All That Jazz feat. Henrik Bolberg & Mads Hyhne

Billettyper:

Medlemmer - koncert -
80,00 kr.
Gæster - koncert -
120,00 kr.
Gæster - koncert & spisning -
240,00 kr.
Medlemmer - koncert & spisning -
200,00 kr.

 

 

Afholdes i Hovedbibliotekets Store sal

 

Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Julie London m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse. Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader.

 

AK & all that Jazz har også en af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene. Henrik Bolberg er uden tvivl, en af de absolut førende trompetister i Europa, hvilket hans cv samt diskografi i den grad også vidner om. Han er et scoop, for et hvilket som helst orkester, soloerne er altid af højeste standard. Den store kærlighed til de gamle mestre fornægter sig ej heller, Henrik Bolberg sætter sit helt eget præg på musikken. Denne dag gæster basunisten Mads Hyhne også orkesteret. Mads Hyhne dukker i mange forskellige sammenhænge fra traditionel jazz til free-form eksperimenter. Han har dog en stor kærlighed til den klassiske jazz og har været på en hel del jazz indspilningen.  

 

Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis og Bjørn Otto, har fungeret som akkompagnement bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. Sammen med AK nyder de i denne konstellation, at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået nærvær og glæde.

AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazz festival, Århus jazzfestival, Højby og Lumsås kirke, Krøgers have, jazzbrunch i Den Kgl. Operaen, samt Nyhavn Sct. Hansaften. Har gæstet diverse Jazzklubber bl.a Valby jazz klub, Gladsaxe, Long John jazz klub, Viften i Rødovre, Palæbar m.fl.

 

 

Dørene åbnes: 
kl. 19:30 / 18:30 for spisning
Musikken starter: 
20:00
Bestil spisning inden: 
mandag, 6. december 2021
Besætning: 

Anne Kristine - vokal

Henrik Bolberg - Trompet

Mads Hyhne - Basun

Marko Martinovich - Klaver

Marc Davis - Bas

Bjørn Otto - trommer